Cristian Radulescu – Partner

Cristian este partener fondator al Taxhouse si are 20 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse si in firme globale de consultanta. El este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR si evaluator inregistrat ANEVAR.

Cristian lucreaza cu companii multinationale si mari companii romanesti si este implicat in proiecte de restructurari fiscale, acorda consultanta pe probleme fiscale locale si internationale pentru varii activitati corporatiste, expertize judiciare si extrajudiciare, revizii fiscale etc. Cristian este specializat in legislatia de TVA a Uniunii Europene si a fost activ implicat in asistenta acordata Ministerului Finantelor Publice pentru alinierea legislatiei romanesti la directivele europene, in anii 2005-2006. El este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme de TVA si impozitare directa.

Proiectele sale recente includ asistenta la inspectii fiscale si litigii fiscale, expertize fiscale, due diligence fiscal, structurare fiscala pentru investitii imobiliare, reprezentare fiscala pentru largi multinationale din domeniul farmaceutic, consultanta continua oferita unor companii multinationale din domeniul bunurilor de larg consum, telecomunicatii, auto etc. Cristian este licentiat al Facultatii de Finante si Contabilitate a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Faceti cunostinta cu echipa noastra