Vlad Dimitriu – Director

Vlad are o experienta profesionala de peste 7 ani la Taxhouse si intr-o firma internationala de consultanta si este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali si expert contabil autorizat CECCAR. Experienta lui acopera aspecte fiscale in domeniul procedurii si litigiilor fiscale, impozitului pe profit, taxarii internationale, impozitului pe venit si contributiilor sociale obligatorii, TVA, precum si al impozitelor si taxelor locale.

Principalele proiecte in care a fost implicat includ expertize fiscale, asistenta in cadrul inspectiilor si litigiilor fiscale si proiecte de due dilligence fiscal si revizii fiscale, structurare tranzactii, atat pentru clienti locali cat si pentru companii multinationale cu prezenta in Romania ce activeaza in domenii precum comert, agricultura, imobiliare, constructii si infrastructura, productie si energie regenerabila.

Vlad acorda de asemenea asistenta fiscala persoanelor fizice care detin portofolii investitonale complexe.

El este licentiat in Contabilitate si Informatica de Gestiune si a absolvit programul de master Contabilitatea si Fiscalitatea entitatilor economice din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Faceti cunostinta cu echipa noastra