Cariere

Bine ai venit la sectiunea Cariere! Daca esti un tanar absolvent de universitate, esti in ultimii ani sau esti un consultant fiscal cu experienta, atunci te invitam sa afli ce oportunitati de cariera iti ofera Taxhouse.

De la recrutare la integrare si pregatire continua: sustinem cresterea expertilor nostri!

La Taxhouse, munca noastra este provocatoare si interesanta. Impartim din expertiza, pasiunea, clientii si proiectele noastre. Impartim de asemenea si succesul si entuziasmul de a lucra impreuna.

Cautam candidati care sunt pasionati de ceea ce fac, au standarde inalte de integritate si se straduiesc sa atinga excelenta profesionala.

Oferim un loc unde sunteti liberi sa cresteti si sa lucrati intr-o echipa dinamica, in care impartasim experienta de munca intr-un mediu international.

Pentru a fi cu un pas inaintea celorlalti si inovativi in domeniul nostru de activitate, ne dorim sa atragem oricand profesionisti inteligenti, ambitiosi si cu gandire orientata spre viitor, adaptati la mediul economic aflat in continua schimbare.

Consultantii juniori vor putea beneficia de cursuri de pregatire locale si internationale de prima clasa pentru a-si dezvolta cunostintele fiscale de baza si pentru a deveni consultanti fiscali de valoare.

Consultantii fiscali cu experienta care vor sa faca o schimbare in cariera si sa se concentreze asupra serviciilor de top oferite clientilor, cu oportunitatea unui acces mai direct la clienti, in timp ce isi continua si dezvoltarea profesionala, sunt intotdeauna bineveniti in echipa noastra.

Cinci+ unu motive sa va alaturati Taxhouse:

  • Oportunitatea de a deveni un specialist fiscal de top si de a invata direct de la cei mai buni profesionisti;
  • Pentru a fi parte dintr-o echipa inchegata si un mediu prietenos;
  • Munca si pozitia interesanta intr-un mediu de lucru care va stimuleaza;
  • Proiecte interesante si clienti de top din varii industrii;
  • Dezvoltarea continua prin training adaptat local si international;
  • Un pachet de remunerare competitiv, in corespondenta cu motivatia, cunostintele si experienta candidatului.

 

Pentru a ne pregati pentru viitor, cautam oricand oameni valorosi pentru echipa noastra – candidatii interesati pot sa trimita un CV si o scrisoare de motivare in atentia:

Taxhouse – Recrutari
Str. Popa Savu nr. 79-81, etaj 1
Sector 1, Bucuresti, Romania
e-mail: office@taxhouse.ro
tel: +40 (0) 21 316 06 45

Garantam confidentialitatea deplina a tuturor aplicantilor!