Despre noi

Taxhouse a fost fondata in 2006 in contextul necesitatii locale si internationale de independenta si specializare, date fiind cerintele stricte de obiectivitate aplicabile firmelor traditionale de audit, de catre diverse organisme de reglementare internationale.

Am alcatuit o echipa de parteneri cu inalta calificare, detinand in trecut pozitii de conducere in firme globale, precum si o echipa de profesionisti atent selectati, cu excelente cunostinte tehnice de legislatie fiscala locala si internationala si o cunoastere temeinica a mediului de afaceri intern.  Clientii nostri apreciaza sfaturile tehnice solide oferite de noi in contextul specific al fiecarei tranzactii si suntem hotarati sa castigam si sa mentinem increderea clientilor nostri furnizandu-le constant servicii de inalta calitate si raspunsuri prompte.

Taxhouse ofera clientilor sai acces direct la echipa sa locala de experti fiscali, precum si la cei peste 2000 de experti fiscali din echipa globala Taxand din 50 de tari, dispunand astfel de o baza comuna de expertiza la nivel international, de cunostinte la zi in ceea ce priveste tranzactiile transfrontaliere, precum si solutii de administrare fiscala, astfel incat sa poata sa oferi consultanta rapida si riguroasa cu privire la tranzactii internationale. Echipa noastra lucreaza indeaproape cu clientii Taxhouse pentru a dezvolta si aplica solutii fiscale adaptate tranzactiilor, modelului si strategiilor de afaceri ale acestora.  In mediul de afaceri actual, caracterizat de schimbarea constanta a reglementarilor fiscale locale si internationale, companiile si persoanele fizice pot obtine beneficii semnificative si de durata implementand sfaturile fiscale bine gandite, livrate prompt de echipa Taxhouse.

Taxand este cea mai mare organizatie globala independenta de consultanti fiscali, care aduce impreuna peste 550 de parteneri si 2500 de consultanti fiscali prezenti in 50 de tari. Taxand se concentreaza pe servicii fiscale globale integrate, de inalta calitate, fara a presta orice alte servicii de audit consumatoare de timp.  Consultantii Taxand lucreaza impreuna pentru a oferi servicii fiscale globale pentru clientii sai.

Taxand Romania ofera servicii integrate, specializate si independente de consultanta fiscala internationala. Pentru mai multe informatii vizitati pagina www.taxand.com.

Va invitam sa descoperiti cine suntem si sa intelegeti abordarea noastra in livrarea solutiilor fiscale!

De ce să ne alegi

Aria noastra de expertiza include impozitarea locala directa a companiilor, impozitare internationala, impozite indirecte, administrare fiscala (intocmire si depunere de declaratii fiscale), reprezentare fiscala, etc. Avem experienta specializata in structurarea investitiilor, tranzactii cu bunuri imobile, fuziuni si achizitii, due diligence fiscal, intocmire si depunere de declaratii de TVA, impozit pe profit si impozit pe castigurile de capital, etc.