Adrian Deaconu – Associate Partner

Adrian are peste 15 ani de experienta profesionala in impozitare internationala si locala la Taxhouse si o firma globala de consultanta, este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali.

Cu un accent pe impozitarea directa locala si internationala, Adrian este implicat in proiecte pentru societati din Romania si companii multinationale in zona de structurare si tranzactii transfrontaliere, precum si in consultanta fiscala internationala pe o gama larga de activitati corporative, proiecte de due diligence fiscal, asistenta fiscala in cazul fuziunilor si achizitiilor, conformitate fiscala in zona impozitelor directe si indirecte. Principalele tranzactii includ asistenta in restructurarea unor companii activand in industrii precum imobiliare, transport, constructii sau comert, due diligence fiscal si consultanta pentru clienti din diverse industrii cum ar fi productie, comert, servicii medicale sau imobiliare, asistenta la listare de obligatiuni si emisiune de note structurate etc.

Adrian este licentiat in Contabilitate si Informatica de gestiune de la Academia de Studii Economice din Bucuresti si este absolvent de ACCA.

Faceti cunostinta cu echipa noastra