Piaţa de fuziuni şi achiziţii din România rămâne activă în 2021, iar semnele din primele patru luni ale anului ne arată că interesul investitorilor strategici și al fondurilor de investiții față de România este în creștere. De asemenea, sunt mulți antreprenori care caută parteneriate alături de investitori locali și internaționali.

În acest context, ne bucurăm să vă anunțăm că echipa globală Taxand a lansat “Taxand Global Guide to M&A Tax”, un studiu complex despre fuziuni și achiziții din perspectiva fiscalității internaționale. Studiul cuprinde o analiză realizată în 30 de țări la nivel global. Taxand este cea mai mare organizație globală independentă de consultanți fiscali, care aduce împreună peste 2500 de consultanți ce furnizează servicii de consultanță fiscală în 50 de țări.

Vă invităm să citiți capitolul dedicat României, realizat de echipa Taxhouse ➡️  https://www.taxand.com/wp-content/uploads/2021/05/Romania.pdf

Echipa noastră specializată de tranzacții, fuziuni și achiziții oferă consultanță personalizată pentru reorganizări de afaceri și companii și pentru achiziții de companii sau de linii de afaceri, pe partea cumpărătorului sau a vânzătorului.

➡️ Oferim o gama completă de due diligence fiscal și financiar, structurare fiscală în faza de pre-achiziție, asistenta pe durata tranzactiei, precum și servicii de consultanță fiscală în restructurarea pre- și post-achiziție.

Analiza SWOT a României din perspectiva fiscalității în 2021: Avantaje, dezavantaje, amenințări și oportunități Practica abuzivă a ANAF poate împiedica dreptul contribuabililor la obținerea rambursării de TVA