Tranzactii, fuziuni si achizii

Daca aveti o problema fiscala sau financiara, vom face tot posibilul sa o rezolvam.

Echipa noastra specializata de tranzactii, fuziuni si achizitii ofera consultanta personalizata in cadrul tranzactiilor pentru reorganizari de afaceri si companii si pentru tranzactii de achizitii, pe partea cumparatorului sau a vanzatorului: fuziuni locale sau transfrontaliere, divizari, achizitii (vanzari de active sau actiuni), achizitii cu finantare urmate de fuziuni, oferte publice initiale, emisiuni de valori mobiliare si obligatiuni, vanzari sau achizitii de linii de activitate sau de companii. Serviciile noastre isi propun sa ofere clientilor nostri cea mai adecvata strategie fiscala pentru gestionarea costurilor fiscale asociate si reducerea potentialelor riscuri fiscale viitoare.

Specialistii nostri in domeniul fiscal au dezvoltat si imbunatatit structurile tranzactiilor pe baza experientei lor vaste, a cunoasterii profunde a sistemului fiscal romanesc coroborat cu noua legislatie fiscala internationala si avand in vedere tipologiile comune de investitii deja acreditate.

Oferim o gama completa de due diligence fiscal si financiar, structurare fiscala in faza de pre-achizitie, precum si servicii de consultanta fiscala in restructurarea pre- si post-achizitie.