Revizii si investigatii fiscale

Suntem „detectivi fiscali”. Facem revizii si investigatii ca sa ne asiguram ca aveti toate taxele platite. La timp. Dar avem grija sa va si recuperam taxele platite in exces.

Intr-un mediu economic dinamic si complex, deciziile sau tranzactiile comerciale pot avea consecinte fiscale neintentionate pentru companii. Serviciile noastre de revizie si investigatie fiscala au scopul de a oferi actionarilor sau conducerii companiei nivelul adecvat de confort in ceea ce priveste situatia fiscala a companiei.

Serviciile noastre de revizie fiscala nu se limiteaza la un set de proceduri standardizate – realizam o analiza pentru a obtine o intelegere a conduitei comerciale in contextul practicilor specifice industriei, pentru a ne asigura ca riscurile fiscale si remediile aferente sunt identificate cu exactitate.

Colaboram indeaproape cu echipa clientului pentru a ne familiariza cu conduita de afaceri, procedurile interne, contabilitatea si sistemele IT, evaluam concluziile inspectiilor fiscale anterioare, examinam inregistrarile, analizam documentatia fiscala si indeplinirea cerintelor legislatiei fiscale, pentru a ne asigura ca nicio zona de impozitare semnificativa nu este trecuta cu vederea sau interpretata gresit.

Oferim de asemenea asistenta si revizuirea tranzactiilor transfrontaliere, pentru a determina obligatiile de raportare in conformitate cu Directiva DAC6 a UE privind tranzactiile transfrontaliere agresive din punct de vedere fiscal.

Serviciile noastre de revizie si investigatie fiscala sunt concepute pentru a identifica si reduce riscurile fiscale si pentru a valorifica oportunitatile stimulentelor fiscale disponibile, astfel cum sunt prevazute de legislatia fiscala din Romania. Pe baza expertizei echipei noastre fiscale si aplicand cele mai inovatoare solutii fiscale, examinam pozitia fiscala a clientului nostru si o ajustam pentru a corecta erorile, deducerile fiscale neutilizate disponibile sau alte oportunitati fiscale neluate in calcul.