Asistenta in inspectii fiscale

Nu e usor sa treceti singuri printr-o inspectie fiscala. Va putem ajuta cu cele mai bune argumente tehnice si putem prelua si increngatura de acte si demersuri juridice necesare.

In contextul economic global si local, autoritatile fiscale romane si-au intensificat activitatile de inspectie fiscala, concentrandu-se pe probleme fiscale mai complexe si vizand riscuri fiscale specifice fiecarei industrii.

Trecerea printr-o inspectie fiscala este una dintre cele mai dificile experiente pentru o companie, tensionand resursele departamentelor fiscale si financiare si putand conduce la perturbari in desfasurarea activitatii de zi cu zi.

Serviciile noastre de asistenta vizeaza eliberarea resurselor companiei de povara procesului de inspectie fiscala, asigurandu-va ca acestea raman concentrate pe domeniile strategice ale afacerii.

Serviciile noastre se bazeaza pe expertiza extinsa dobandita de echipa noastra in relatia cu autoritatile fiscale romane in diferite inspectii fiscale, intr-un numar semnificativ de industrii.

Echipa noastra va poate ghida pe intreg parcursul controlului fiscal, facilitand acest proces si prin comunicarea directa cu autoritatile fiscale romane in numele dumneavoastra, pentru a fi siguri ca procesul de inspectie fiscala se desfasoara intr-o maniera corecta, precum si pentru a limita suma taxelor si impozitelor stabilite suplimentar si a eventualelor amenzi si dobanzi penalizatoare stabilite in urma controlului. Ne angajam sa avem o abordare practica in raport cu autoritatile fiscale romane si sa oferim un aport valoros pentru rezultatul inspectiei fiscale.