Litigii fiscale

Nu e usor sa aveti o disputa cu autoritatile fiscale. Noi suntem la zi cu toate aspectele procedurale si avem experti tehnici care sa va ajute sa gasiti cele mai bune argumente pentru a va apara pozitia in instanta.

Litigiile fiscale sunt un proces de durata, complex si provocator pentru orice organizatie, implicand incertitudine si avand mize mari, atat la nivel financiar, cat si la nivel reputational.

Echipa noastra de experti va poate oferi asistenta pe parcursul procesului de litigiu, prin evaluarea litigiului dvs. fiscal din diferite unghiuri, tinand cont si de strategia dvs. generala de afaceri, de fondul cazului si de vasta experienta in relatiile cu autoritatile fiscale romane sau cu diverse instante judecatoresti.

Pe baza experientei extinse acumulate de echipa noastra, am asistat cu succes un numar mare de clienti intr-o gama larga de domenii de litigiu fiscal, prin redactarea contestatiilor impotriva deciziilor autoritatilor fiscale si a instantelor romane de toate nivelurile si am asistat clientii de-a lungul intregului proces de litigiu.

Membrii echipei noastre au, de asemenea, o inalta calificare in furnizarea de expertiza in cadrul litigiilor fiscale, fiind implicati in asistenta in procesul de expertiza fiscala si contabila judiciara sau extrajudiciara, pentru diverse companii multinationale si locale.