Cursuri personalizate

Suntem intotdeauna la curent cu modificarile legislatiei fiscale. Si suntem bucurosi sa impartasim cunostintele noastre.

Avand in vedere cascada continua de modificari aduse Codului fiscal si Codului de procedura fiscal din Romania, evolutiile fara precedent ale impozitarii internationale, precum si incidenta crescanda a jurisprudentei UE, cursurile de pregatire specializate pe domeniul fiscal au devenit mai degraba o necesitate decat o optiune.

Reglementarile fiscale din Romania se pot dovedi destul de complexe si interpretabile si pot sa se schimbe in mod continuu. A fi la curent cu evolutiile fiscale la nivel national si international, a urmari modificarile si impactul acestora asupra tranzactiilor dvs. poate parea coplesitor. Va putem ajuta sa va mentineti la curent cu oportunitatile, cerintele si riscurile care apar ca urmare a modificarilor legislative si sa va putem oferi indrumari in evaluarea noutatilor fiscale internationale si a impactului lor potential asupra operatiunilor dvs. de afaceri.

Dorim sa va impartasim din experienta noastra in materie fiscala prin parcurgerea aspectelor teoretice si practice ce caracterizeaza activitatea dumneavoastra, precum si prin oferirea de exemple concrete, studii de caz des intalnite in practica si solutii pentru o serie de probleme comune diferitelor domenii de activitate.  Cursurile de pregatire individualizate, seminariile, webinariile si workshop-urile se concentreaza asupra aspectelor tehnice si practice ridicate de aplicarea legislatiei fiscale, astfel incat conceptele specifice domeniului fiscal sa fie usor de inteles si aplicat in activitatea de zi cu zi de catre personalul companiei dumneavoastra.