Bine ai venit la sectiunea Cariere! Daca tocmai ai absolvit facultatea, esti in ultimii ani sau esti un consultant fiscal cu experienta, atunci te invitam sa afli ce oportunitati de cariera iti ofera Taxhouse.
Noi iti oferim perspectivele si munca intr-un mediu international comparabil cu cele oferite de cele mai mari companii din domeniu. Ceea ce ne diferentiaza este conceptul de afacere pe care l-am adoptat (acela de a separa serviciile de consultanta de cele de audit) si marimea firmei, care ne permite sa lucram mai aproape de clientii nostri si unii de altii in echipele pe care le formam.


Consultantii juniori vor putea beneficia de cursuri de pregatire de prima clasa, locale si internationale, pentru a-si dezvolta cunostintele fiscale de baza si pentru a deveni consultanti fiscali de valoare.


Consultantii fiscali cu experienta care vor sa faca o schimbare in cariera si sa se concentreze asupra serviciilor oferite clientilor leaderi de piata, precum si sa participe la dezvoltarea profesionala a unor consultanti juniori, sunt intotdeauna bineveniti in echipa noastra.


Noi iti oferim:
  • O pozitie interesanta intr-un mediu de munca stimulativ
  • Suport in dezvoltarea personala prin participarea la cursuri de pregatire locale si internationale
  • Un pachet de remunerare competitiv, in corespondenta cu motivatia, cunostintele si practica ta.

Candidatii interesati pot sa trimita un curriculum vitae si o scrisoare de motivare in atentia: 


Taxhouse – Recrutari
Str. Popa Savu nr. 79-81, etaj 1, ap. 5
Sector 1, Bucuresti, Romania
office@taxhouse.ro

Garantam confidentialitatea deplina a tuturor aplicantilor!

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.