Suntem "detectivi fiscali". Facem revizii si investigatii si ne asiguram ca aveti toate taxele platite. La timp. Dar avem grija sa va si recuperam taxele platite in exces.

Revizii & certificari

Oferim servicii complete de revizii si investigatii fiscale, constand in principal intr-o analiza detaliata a activitatii clientilor nostri din perspectiva legislatiei fiscale romanesti.  In cadrul acestor servicii, revizuim inregistrarile contabile, analizam documentatia fiscala si modul de indeplinire a obligatiilor fiscale de catre clientii nostri, bazandu-ne pe o cunoastere si expertiza tehnica aprofundata.

Serviciile noastre de revizie si investigatie fiscala va pot ajuta sa identificati noi oportunitati de optimizare a costurilor fiscale totale, sa diminuati rata fiscala efectiva si sa minimalizati ariile de potential risc fiscal.  De asemenea, prin intermediul acestor servicii pot fi identificate potentiale posibilitati de recuperare a taxelor platite in exces. 

Serviciile noastre implica o analiza amanuntita a pozitiei fiscale a clientului, acoperind cele mai importante domenii fiscale, printr-un proces ce include, printre altele:

  • Intrevederi cu reprezentantii clientilor nostri pentru a ne familiariza cu domeniul de activitate, procedurile interne, sistemele contabile si de IT;
  • Revizuirea si analiza rapoartelor de audit si a declaratiilor fiscale anterioare ale companiei; 
  • Evaluarea riscurilor fiscale din perioada supusa reviziei noastre;
  • Identificarea posibilitatilor de recuperare a impozitelor platite in exces;
  • Revizuirea modului de indeplinire a obligatiilor adminstrative fiscale impuse de legea romana;
  • Identificarea eventualelor posibilitati de planificare fiscala ce pot fi abordate in viitor;
  • Identificarea aspectelor ce comporta o expunere fiscala semnificativa sau care ar putea duce la eventuale litigii;
  • Pregatirea unui raport detaliat cu privire la riscurile fiscale identificate si cuantificarea acestora, acolo unde este posibil.

In urma revizuirii activitatii clientilor nostri, apare si oportunitatea planificarii fiscale, prin identificarea posibilitatilor de economisire si recuperare a costurilor fiscale.  Bazandu-ne pe experinta bogata a echipei noastre si aplicand solutii fiscale inovative, revizuim situatia fiscala a clientilor nostri in vederea corectarii erorilor, dar si a identificarii posibilitatilor de deducere a unor cheltuieli care nu au fost inca puse in practica si a altor oportunitati fiscale neexploatate.

Certificare fiscala

Oferim clientilor nostri servicii de certificare a declaratiilor fiscale anuale, in conformitate cu cerintele legale in vigoare si normele Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

 

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.