Daca aveti o problema cu taxele, avem si noi o problema cu taxele. Si facem tot posibilul sa o rezolvam.

Persoane fizice cu averi mari

Servicii de consultanta fiscala privata si individualizata

Pentru persoanele fizice care detin portofolii de investitii complexe, cu un numar mare de entitati controlate sau detineri minoritare, gestionarea acestora poate deveni un exercitiu plin de provocari, tinand cont ca deciziile antreprenorilor pot avea impact financiar, social sau reputational.

Dincolo de crearea si cresterea unei afaceri, importanta este si longetivitatea acesteia.  Atunci cand gestionarea unei multitudini de companii dintr-un grup devine complicata, esentiala este pastrarea si organizarea portofoliului, astfel incat profiturile obtinute la nivelul grupului detinut de o persoana fizica sa fie maximizate si alocate spre zonele de interes ale investitorului, cu scopul acumularii, reinvestirii sau, uneori, chiar a dezinvestirii si re-orientarii catre alte zone de interes.

De multe ori deciziile investitionale sunt influentate de aspectele fiscale care pot mari sau diminua semnificativ randamantele anticipate.  Ca atare, pentru a estima corect randamentele nete, intr-o economie globala dinamica, orice investitor ar trebui sa-si fundamenteze deciziile pornind de la o imagine clara a implicatiilor fiscale si financiare in tarile in care investeste.

Expertii Taxhouse va sunt alaturi pentru oricare din etapele unor decizii investitionale, asigurand premisele necesare astfel incat sa aveti confortul alegerilor facute.

Serviciile noastre sunt orientate catre:
 • analiza-diagnostic a situatiei fiscale personale si a veniturilor din diferite surse la nivelul persoanelor fizice;
 • optimizarea participatiilor si intereselor detinute de un investitor in diverse companii pentru gestionarea flexibila si eficienta a acestora;
 • restructurarea afacerilor persoanelor fizice, a grupurilor complexe de companii detinute de persoane fizice si acoperirea ariilor de fiscalitate relevante locale si internationale precum si gestionarea eficienta a portofoliilor de investitii minoritare sau majoritare;
 • conformare fiscala in materie de impozitare a veniturilor la nivelul investitorului persoana fizica;
 • analiza implicatiilor fiscale pentru persoanele fizice cu cetatenii si/sau rezidente multiple sau pentru care mobilitatea internationala este semnificativ;
 • asistenta fiscala curenta in gestionarea afacerilor de familie si a mostenirilor;
 • asistenta in relatia cu autoritatile fiscale pe durata unor inspectii fiscale la nivel de persoana fizica;
 • asistenta pentru rezolvarea unor litigii fiscale la nivel de persoana fizica;
 • asistenta privind clarificarea rezidentei fiscale pentru persoanele fizice cu un statut fiscal si personal complex.

Valorile noastre principale pe care ne bazam in serviciile oferite sunt:
 • integritate si confidentialitate;
 • abordare practica in furnizarea solutiilor;
 • obiectivitate si impartialitate.

Oferim solutii adaptate fiecarui client si nu unele standard si, pentru asta, investim timp in relatia cu clientii nostri.  Inainte de orice recomandare, suntem interesati sa intelegem cat mai in detaliu circumstantele individuale si prioritatile clientilor nostri.

Suntem o firma de consultanta independenta, fara conflicte de interese de audit sau juridice, ceea ce ne permite sa avem o abordare mai flexibila.  In acelasi timp, apartenenta noastra la reteaua internationala de consultanta fiscala Taxand ne permite sa oferim solutii integrate multi-jurisdictionale, acoperind alaturi de expertii fiscali internationali ai Taxand orice aspectele internationale relevante in situatia specifica a fiecarui client.

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.