Daca aveti o problema cu taxele, avem si noi o problema cu taxele. Si facem tot posibilul sa o rezolvam.

Consultanta generala

Echipa noastra ofera servicii de consultanta fiscala generala, raspunzand intrebarilor specifice ale clientilor privind diverse aspecte ale legislatiei si practicii fiscale romanesti si internationale,  oferind asistenta continua sau pentru proiecte specifice, pregatind opinii scrise sau tinandu-ne clientii la curent cu ultimele modificari relevante ale legislatiei fiscale romane.  De asemenea, oferim asistenta in prezentarea catre autoritati a interpretarii date de clientii nostri anumitor aspecte fiscale in vederea confirmarii acestora, precum si in obtinerea de solutii fiscale anticipate sau acorduri de pret in avans.  De asemenea, colaboram strans cu colegii nostri din reteaua mondiala Taxand pentru a va oferi solutii fiscale internationale integrate.

Legislatia fiscala din Romania trece printr-un proces continuu de revizuiri si modificari, cu impact imediat asupra mediului dinamic de afaceri din Romania.  Pentru a beneficia de oportunitatile oferite de sistemul romanesc de impozitare, raportandu-se, in acelasi timp, si la cerintele sale obligatorii, societatile comerciale ce activeaza pe piata din Romania trebuie sa cunoasca fiecare schimbare din legislatia fiscala romaneasca. 
Serviciile noastre de consultanta fiscala generala sunt structurate in urmatoarele arii de expertiza:

Consultanta si planificare in impozitare directa:
  • Impozit pe profit – sedii permanente, finantarea afacerii si deductibilitatea dobanzilor, castiguri de capital, preturi de transfer, etc;
  • Impozit cu retinere la sursa pe veniturile nerezidentilor – prevederile legislatiei romanesti  vs. cele ale conventiilor de evitare a dublei impuneri incheiate de Romania;
  • Impozitul pe venit si contributii sociale, „stock option plans”;
  • Facilitati fiscale pentru investitii si repatrierea profitului;
  • Taxe locale (ex: cladiri, terenuri, autovehicule, etc.);
  • Impozit pe dividende;
  • Directivele Uniunii Europene privind impozitarea directa.

Consultanta si planificare in impozitare indirecta:

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.