Clientii care isi doresc sa lucreze cu un consultant de incredere pe probleme de impozitare vor gasi in Taxhouse un partener care ii va ajuta sa tina sub control situatia lor fiscala.

Aria noastra de expertiza include impozitarea locala directa a companiilor, impozitare internationala, impozite indirecte, administrare fiscala (intocmire si depunere de declaratii fiscale), reprezentare fiscala, etc. Avem experienta specializata in structurarea investitiilor, tranzactii cu bunuri imobile, fuziuni si achizitii, due diligence fiscal, intocmire si depunere de declaratii de TVA, impozit pe profit si impozit pe castigurile de capital, etc.

Experienta cumultata a consultantilor nostri include asistenta privind activitatile din Romania ale unor companii globale si mari companii locale, active in urmatoarele domenii: financiar-bancar, leasing, imobiliare, bunuri si servicii de larg consum, farmaceutice, medical, autovehicule, energie, servicii financiare, asigurari, piata de capital, investitii private, industrie grea, etc.

Impreuna cu colegii din birourile Taxand din 50 de tari, va oferim acces la o gama de servicii specializate de consultanta fiscala transfrontaliera. Puteti descoperi mai multe despre serviciile oferite de Taxand, accesand urmatoarea pagina de internet: http://www.taxand.com/our-services.
 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.