Adriana Craciun, Director

Adriana are 17 ani de experienta profesionala la Taxhouse si intr-o firma globala de consultanta si este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Ea coordoneaza divizia de preturi de transfer si este implicata de asemenea in proiecte de impozitare directa locala si internationala. Experienta Adrianei include formularea de politici de preturi de transfer, pregatirea de dosare de preturi de transfer, acordarea de asistenta fiscala in timpul controalelor fiscale si a inspectiilor legate de preturi de transfer si impozit pe profit, expertize fiscale legate de impozit pe profit si preturi de transfer, coordonarea unor proiecte de revizuire a situatiei fiscale, precum si consultanta de zi-cu-zi furnizata societatilor locale sau multinationale care activeaza in domenii precum comertul cu amanuntul, industria bunurilor de larg consum, industria bancara, energie, aeronautica, infrastructura, telecomunicatii si servicii.

De asemenea, Adriana participa ca lector si speaker la diverse conferinte si seminarii in materie de impozitare directa si internationala.

Adriana este licentiata in Administrarea Afacerilor in cadrul Facultatii de Comert a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Faceti cunostinta cu echipa noastra