Aici gasiti noutati despre noi, echipa noastra si legislatia fiscala.
In aceasta sectiune gasiti articole tehnice si de afaceri in care sunt prezentati Taxhouse-Taxand sau consultantii nostri, precum si publicatii pe teme fiscale de interes si prezentari sustinute de consultantii Taxhouse, continand informatii recente cu privire la subiecte fiscale romanesti si internationale.

Daca sunteti interesati de noutati privind fiscalitatea internationala, puteti gasi ultimele noutati publicate de Taxand in materie fiscala, in varii colturi ale lumii, accesand urmatoarea pagina de internet: http://www.taxand.com/taxands-take.
 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.