Avem o echipa experimentata de Partneri care lucreaza indeaproape cu consultantii nostri atenti selectati, pentru a va asigura ca, indiferent cu care Partener lucrati, veti beneficia de experienta colectiva a intregii echipe care lucreaza pentru problemele si tranzactiile dumneavoastra.

Andrei Hadar

Director

Cu peste 14 ani de experienta profesionala in aspecte de fiscalitate locala si internationala dobandita in cadrul Taxhouse, PWC si EY, Andrei este un consultant fiscal certificat membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Andrei a fost implicat intens in proiecte locale si internationale de consultanta fiscala, de restructurare / reorganizare inclusiv fuziuni si divizari, planificare fiscala, revizii fiscale si due diligence fiscal, precum si in alte aspecte de natura fiscala.

Printre proiectele recente in care a fost implicat, se numara due diligence fiscal, structuri fiscale pentru entitati multinationale, consultanta fiscala continua si revizii fiscale adresate unor companii locale care actioneaza in sectorul auto, retail si bunuri de larg consum, etc.

Andrei este licentiat in contabilitate fiind absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.