Avem o echipa experimentata de Partneri care lucreaza indeaproape cu consultantii nostri atenti selectati, pentru a va asigura ca, indiferent cu care Partener lucrati, veti beneficia de experienta colectiva a intregii echipe care lucreaza pentru problemele si tranzactiile dumneavoastra.

Adriana Craciun

Director

Adriana are peste 15 ani de experienta profesionala ca si consultant la Taxhouse si KPMG Romania si este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Adriana coordoneaza divizia de preturi de transfer si este implicata de asemenea in proiecte de impozitare directa locala si internationala.

Experienta Adrianei include pregatirea de dosare de preturi de transfer, acordarea de asistenta fiscala in timpul controalelor fiscal si de preturi de transfer ale autoritatilor, coordonarea unor proiecte de revizuire a pozitiei fiscale, precum si consultanta de zi-cu-zi furnizata societatilor multinationale care activeaza in domenii precum comertul cu amanuntul, industria bunurilor de larg consum, industria bancara, energie si servicii. De asemenea, ea a participat ca si lector sau speaker la diverse conferinte si seminarii.Adriana a coordonat proiecte de preturi de transfer pentru societati multinationale importante ce actioneaza in domeniul bunurilor de larg consum, comert cu amanuntul, energie, agricultura si servicii.

Adriana este licentiata in Administrarea Afacerilor in cadrul Facultatii de Comert a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si momentan participa si la cursurile ACCA.
 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.