Avem o echipa experimentata de Partneri care lucreaza indeaproape cu consultantii nostri atenti selectati, pentru a va asigura ca, indiferent cu care Partener lucrati, veti beneficia de experienta colectiva a intregii echipe care lucreaza pentru problemele si tranzactiile dumneavoastra.

Cristian Radulescu

Partner

Cristian are 18 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young si PriceWaterhouseCoopers.  El este Partener fondator al Taxhouse, consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR si evaluator inregistrat ANEVAR.

Cristian lucreaza cu companii multinationale si mari companii romanesti, fiind implicat in importante restructurari fiscale si acordand consultanta pe probleme fiscale locale si internationale pentru varii activitati corporatiste, fuziuni, divizari si reorganizari pentru clienti din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal, etc.  Cristian este specializat in legislatia de TVA a Uniunii Europene si a fost activ implicat in asistenta acordata Ministerului Finantelor Publice pentru alinierea legislatiei romanesti la directivele europene, in anii 2005-2006.  El este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme de TVA si impozitare directa.

Printre proiectele recente in care a fost implicat, se numara due diligence fiscal, proiecte de consultanta post-aderare cu privire la TVA si mapari de TVA, structurare fiscala pentru investitii imobiliare de anvergura in Romania, structurari fiscale internationale pentru importante banci internationale, reprezentare fiscala pentru largi multinationale din domeniul farmaceutic, consultanta continua oferita unor companii multinationale din domeniul bunurilor de larg consum, companii de leasing, telecomunicatii, auto, etc.

Cristian este licentiat al Facultatii de Finante si Contabilitate a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.