Avem o echipa experimentata de Partneri care lucreaza indeaproape cu consultantii nostri atenti selectati, pentru a va asigura ca, indiferent cu care Partener lucrati, veti beneficia de experienta colectiva a intregii echipe care lucreaza pentru problemele si tranzactiile dumneavoastra.

Angela Rosca

Managing Partner

Angela este Managing Partner si fondator Taxhouse si are 24 de ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala acumulata la Taxhouse, EY si Andersen, precum si experienta in industrie in finante-contabilitate la Procter & Gamble.  Ea este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali si ofera consultanta adaptata cerintelor impuse de fiecare afacere.  Lucrand cu companii multinationale si mari companii romanesti, a acordat consultanta pentru restructurari fiscale si impozitare directa si indirecta pentru o serie larga de activitati corporatiste, inclusiv fuziuni si achiziti, reorganizari, etc., pentru clienti din diverse industrii.  Ea este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme economice si fiscale, membru cheie al echipei care a fost consultata de Ministerul Finantelor Publice pentru introducerea si modificarea Codului Fiscal, leader al grupului de fiscalitate din cadrul Romanian Business Leaders si membru activ in grupurile de lucru pe probleme fiscale ale Consiliului Investitorilor Straini si AmCham din Romania, leader al task-force-ului de fiscalitate al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei in anul 2016.

Printre proiectele sale recente se numara structurari fiscale internationale pentru importante banci multinationale, due diligence fiscal si structurare fiscala pentru investitii imobiliare de anvergura in Romania, consultanta fiscala oferita unor companii multinationale din domeniul bunurilor de larg consum, companii de leasing, analiza tranzactiilor din perspectiva TVA european, reprezentare fiscala pentru largi multinationale din domeniul farmaceutic si banci de investitii globale active pe piata de capital din Romania, etc.

Angela este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (1995) si a programului de MBA al Institutului de Afaceri si Administrare Publica a Universitatii Washington, Seattle, SUA (2001).

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.