Avem o echipa experimentata de Partneri care lucreaza indeaproape cu consultantii nostri atenti selectati, pentru a va asigura ca, indiferent cu care Partener lucrati, veti beneficia de experienta colectiva a intregii echipe care lucreaza pentru problemele si tranzactiile dumneavoastra.

Fiecare dintre membrii actuali ai echipei noastre de Parteneri si Manageri are experienta indelungata de lucru in mari firme internationale de audit si consultanta si, de aceea, experienta si cunostintele fondatorilor firmei, acumulata in asistenta acordata unor mari companii globale si nationale inca de la inceputurile economiei de piata din Romania in anii 90, asigura ca Taxhouse isi serveste clientii la cele mai inalte standarde de calitate.

Intreaga echipa Taxhouse are o abordare comuna in privinta cercetarii si intelegerii faptelor inainte de a exprima o opinie si s-a angajat sa respecte obiectivitatea si cele mai inalte standarde profesionale, legale, de reglementare si etice. Practica noastra este independenta de orice servicii de auditare si, datorita faptului ca nu oferim astfel de servicii, nici noi si nici clientii nostri nu trebuie sa petrecem timp pentru clarificarea problemelor de independenta – un proces consumator de timp, care se materializeaza in reducerea eficientei si a timpului de raspuns catre clienti. De aceea, atentia noastra se indreapta asupra clientului si a furnizarii unei consultante tehnice riguroase.

Lucram impreuna cu colegii din birourile Taxand din 50 de tari, oferindu-va acces la o gama de servicii specializate de consultanta fiscala transfrontaliera. Puteti descoperi mai multe despre echipa Taxand de experti pe fiscalitate internationala, accesand urmatoarea pagina de internet: http://www.taxand.com/our-people.

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.