Taxhouse este un cabinet independent de consultanta de elita, ce ofera o gama completa si integrata de servicii fiscale. Taxhouse este exclusiv Taxand Romania.

Despre Taxhouse

Taxhouse a fost fondata in 2006 in contextul necesitatii locale si internationale de independenta si specializare, date fiind cerintele stricte de obiectivitate aplicabile firmelor traditionale de audit, de catre diverse organisme de reglementare internationale.

Am alcatuit o echipa de parteneri cu inalta calificare, detinand in trecut pozitii de conducere in firme globale, precum si o echipa de profesionisti atent selectati, cu excelente cunostinte tehnice de legislatie fiscala locala si internationala si o cunoastere temeinica a mediului de afaceri intern.  Clientii nostri apreciaza sfaturile tehnice solide oferite de noi in contextul specific al fiecarei tranzactii si suntem hotarati sa castigam si sa mentinem increderea clientilor nostri furnizandu-le constant servicii de inalta calitate si raspunsuri prompte.

Taxhouse ofera clientilor sai acces direct la echipa sa locala de experti fiscali, precum si la cei peste 2000 de experti fiscali din echipa globala Taxand din 50 de tari, dispunand astfel de o baza comuna de expertiza la nivel international, de cunostinte la zi in ceea ce priveste tranzactiile transfrontaliere, precum si solutii de administrare fiscala, astfel incat sa poata sa oferi consultanta rapida si riguroasa cu privire la tranzactii internationale. Echipa noastra lucreaza indeaproape cu clientii Taxhouse pentru a dezvolta si aplica solutii fiscale adaptate tranzactiilor, modelului si strategiilor de afaceri ale acestora.  In mediul de afaceri actual, caracterizat de schimbarea constanta a reglementarilor fiscale locale si internationale, companiile si persoanele fizice pot obtine beneficii semnificative si de durata implementand sfaturile fiscale bine gandite, livrate prompt de echipa Taxhouse.

Taxand este cea mai mare organizatie globala independenta de consultanti fiscali, care aduce impreuna peste 550 de parteneri si 2500 de consultanti fiscali prezenti in 50 de tari. Taxand se concentreaza pe servicii fiscale globale integrate, de inalta calitate, fara a presta orice alte servicii de audit consumatoare de timp.  Consultantii Taxand lucreaza impreuna pentru a oferi servicii fiscale globale pentru clientii sai.

Taxand Romania ofera servicii integrate, specializate si independente de consultanta fiscala internationala. Pentru mai multe informatii vizitati pagina www.taxand.com.

Va invitam sa descoperiti cine suntem si sa intelegeti abordarea noastra in livrarea solutiilor fiscale!

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.